Vali

Mind

MAAK JE KLAAR VOOR DE GOOGLE SHAKEUP VAN VOLGENDE MAAND

Google heeft het reeds ongeveer een klas overheen den Core Web Vitals-tool plus den Page Experience Update.

Met den geplande uitrol van de update ter mei 2021, zijn dit het moment om ervoor ter zorgen dat uw websites erbij wezen geprepareerd. Het neemt aantal van de best practices die Google in de loop der jaren heeft aanbevolen en beschaven zijkant ene officieel fragment van ie zoekalgoritme, dus mits u deze niet serieus neemt, vermag dit een negatieve invloed hebben doodop den positie van uw sites.

Vandaag gaan wij loeren onwel alles wat Google onzerzijds bezit verteld overheen den update plusteken hoe wij den Core Web Vitals-tool kunnen bezigen om ervoor te zorgen dat den plaats van uw site niet daalt zodra deze bestaat uitgerold.

Wat we weten overheen den Google Page Experience-update
Google vertelde ons voor ie eerst overheen den update van de bladzijde-ervaring ter mei 2020. Dit bestaat watten we weten overheen de aanstaande update:

HET ZOEKALGORITME VAN GOOGLE VERANDERT IN MEI 2021
Hoewel er geen specifieke dag zijn vermelden, kennis we bron dat de update van den bladzijde-ervaring ergens te mei 2021 live zal gaan.

HET DOEL IS HET VERMINDEREN VAN WRIJVING OP HET WEB
Het bestaat noch zo dat gebruikerservaring iets bestaat dat ontwerpers plus ontwikkelaars overheen het kop zag belang het construeren van websites. Ach, er zijn ene hele discipline van UX-ontwerp aan gewijd.

Dat genoemd hebbende, bezittingen Google geen hoewel ter harde werkmethode gevolgd belang het afdwingen van zijn suggesties snijwondje pagina-ervaring, naar mobiel-eerst ontwerp, ie verwijderen van opdringerige pop-ups of ie overtreffen van den paginasnelheid. Met deze update vertelt Google alreeds elke webpagina-houder dat prestaties, toegankelijkheid, technische best practices plus SEO ter hen websites moeten worden ingebouwd.

Het doelwit is natuurlijk niet wegens meer baan aan jou kant ter creƫren. Google existentie van mening dat doorheen ontwikkelaars aan te moedigen betere webervaringen ter construeren, consumenten minder wrijving zullen geoefend plus bedrijven daardoor winstgevender zullen wezen.

DE UPDATE ZAL OUDERE SIGNALEN BEVATTEN
Volgens Google zullen den update van de pagina-ervaring eentje aantal 65-plusser signalen combineren inclusief de nieuwe Core Web Vitals:

Posted in SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *